Yoga

Yoga met Lineke gaat stoppen. Het huidige cursusblok loopt nog tot eind juni 2019. In september starten er geen nieuwe cursussen. Wil je graag Yogalessen volgen in Pijnacker, dan verwijs ik je door naar collega Esther van Schie. Haar yogaschool bevindt zich op een nieuwe locatie op de Boezem en zij heeft nog ruimte voor nieuwe leerlingen. Je bent welkom voor een proefles.

Wat kun je verwachten?

Yoga betekent verbinding en verwijst naar de verbinding in jezelf, met de wereld om je heen, en met al wat is. De basis van mijn yogalessen is Raja Yoga; ook maak ik gebruik van elementen uit andere stijlen zoals Hatha Yoga, Calligraphy Yoga, Hormoonyoga en Tao.

Raja Yoga is een rustige integratieve vorm van yoga voor balans in lichaam en geest. Ook geschikt als je nooit eerder yoga hebt gedaan. Het zijn lessen waar rust en ontspanning samen gaan met lichamelijke inspanning, waarbij je leert voelen en ervaren wat jouw lichaam prettig vindt. Na de les ervaar je gewoonlijk een mentale en innerlijke rust en voel je je energiek.

Cursussen

De yogalessen zijn wekelijks, met uitzondering van de schoolvakanties.

 • Lestijden
 • - woensdag van 9.30 tot 10.30
  - woensdag van 11.00 tot 12.00
  - vrijdag van 10.00 tot 11.00

Voor meer informatie over het cursusaanbod klik hier.

Aanmelden en betalen

 • -proefles/ losse les 10 euro
 • -cursus van 12 lessen 100 euro
 • -cursus van 9 lessen 75 euro
 • - 2 keer per week (24 lessen) 160 euro
 • -strippenkaart 6 lessen voor 60 euro

Voor meer informatie, neem contact op via het contactformulier

Aanmelden en betalen kan via de Balance your World webshop

Locatie

Sinds januari 2015 vinden de lessen plaats op een nieuwe locatie:
de fitnessruimte van Oliveo handbal, Pijnacker Zuid. hier vind je meer informatie over deze locatie. Ook goed bereikbaar vanuit Berkel.